Pænere hud med intelligent pude

Bare vent. Eller det vil sige, du skal ikke vente, for den er her allerede: Den intelligente hovedpude med indbygget hudplejehjælp. Og hvem ved, måske kan den hjælpe, for søvn er undervurderet. Dog tror jeg, at den omsiggribende sove-trend på skønhedsfronten vil rykke os til at prioritere søvn. Bare en smule. Så se i dag som et afsluttende tag-selv-bord af zzz-tips:

 • Sove-ord får du i videoklippet fra Go’ Morgen Danmark og fra Mette.
 • Tendensmæssigt er intelligente tekstiler over os – og på skønhedsfronten ved vi, at kobber spiller en rolle. Hudlæge Leslie Baumann er begejstret, fordi kobber er en fabelagtig god elektrisk leder (generelt er hun glad for kobber i hudpleje), hvor damen her er mere skeptisk. I den bløde pude fra Illuminage Beauty Inc. er kobbertrådene (249 i alt) vævet ind i stoffet.
 • Vitaviva er aktuel med Sleep Formula, som virker for mig med blandingen af magnesium og melatonin. Jeg tager ikke en kapsel, når jeg går i seng, men venter til den ene gang om natten, jeg konsekvent vågner. Lise er glad for dem her.

iluminage_pillowcase

SNUP TIPPET: Tak for de mange mails om decembers VIP-bog-pakke. Sig mig…skriver I kun, fordi det er afsløret, at der er julegave med? Nej vel. Eller kan nogen mon  mærke, at det vil handle om A-vitamin? Det sker på tirsdag via listen her – altså den 1. december klokken 8. As usual.

24/11/2015
SÅ Aarhus. Der er billetter, og det er nu
26/11/2015
Nej TÆNK, det er dig, der dumper

Kommentarer

 • Dejlig og skøn blog du har 🙂

  07/12/2015
 • Helle

  Mange tak for svaret, kære Anette.

  26/11/2015
 • Jeanne corinth

  Sikke et indslag, hvad man da hitter på

  25/11/2015
 • Pernille Sparsø

  Tusind tak for pille – tippet! Nu vil jeg, som du Anette, tage Melatonin når jeg vågner om natten. Vil dog forsøge at tage Magnesium til sovetid, og så vente at se om Melatoninen er nødvendig senere på natten. Hidtil taget begge typer sammen til sovetid gennem lang tid. Men det er som effekten ikke længere er den samme – præcis som du beskriver.
  PS. Løbet tør for dagcreme. Kan du anbefale en god og prisvenlig én af slagsen? Bruger Nilens Jord og Pai Rosen hybenolie som underlag. :-). Kh Pernille

  25/11/2015
 • kiss Jacob

  Tak Anette Kristine Poulsen 😉
  Dejligt klip.. Som altid skønne tip og lækre ting. Gode julegave ønsker !! Skål.

  25/11/2015
 • @ Anette J – kobber i hudpleje er ikke et quick-fix (prøv at se antallet af videnskabelige artikler). Desuden er pointen, at Beautyspace også tipper om tendenser, og intelligente tekstiler er noget, vi kommer til at se mere til. Også på skønhedsområdet, hvor man selvfølgelig har ret til ikke at være begejstret. Paula B er mindre begejstret mht kobber – der skulle være et link.

  25/11/2015
 • Lene Jespersen

  Glæder mig til at høre mere om din test af puden 🙂

  25/11/2015
 • Anette J

  @ Anette. Puden med indbygget kobbertråde virker på mig som et plaster på et sår, og hvor et plaster ikke er den rette behandling. Et quick-fix.

  Jeg kan iøvrigt ikke se, at du siger noget imod puden i teksten.

  25/11/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Helle – Melatonin virker indslumrende og derfor rimelig meget med det samme. Det kan derimod ikke holde en fast i søvnen i flere timer. Virkningen indtræffer efter ca. 20 minutter, og bare den viden gør, at jeg ikke bekymrer mig mht., om jeg nu også KAN falde i søvn igen. Jeg er alligevel på toilet…det bliver detaljeret nu…så derfor er det ikke forstyrrende med vand og kapsel. Jeg har også prøvet at indsnuse lavendel midt om natten, og af og til er det nok. Mentalt gør det en forskel at vide, at man har gjort noget aktivt – og at det ‘aktive’ (både lavendel/melatonin/lavendel) er dokumenteret. Stor hilsen Anette

  25/11/2015
 • Helle

  Kære Anette. Du skriver, du tager en Vitaviva Sleep Formula om natten, den ene gang, du konsekvent vågner. Men skal du så ikke ligge længe og vente på at virkningen indtræffer? Og bliver man ikke endnu mere vågen i første omgang af at skulle sluger piller og drikke vand? Ih, det ville jeg gerne vide. Vågner som dig én gang hver nat med et pling. I mit tilfælde nok på grund af min alder (50) og hormoner eller rettere mangel på. Yogavejtrækninger hjælper nogle gange, andre gange ligger jeg vågen i timer. Og de nætter ville det så ikke gøre noget at skulle sluge en pille og vente på virkningen.

  25/11/2015
 • @ Henrik Boysen – ja, det er sjovt som mange sætter = mellem det at sove (som jo er godt) også automatisk kaster anderledes og bedre reparationsevner af sig i en creme, og sådan fungerer jo desværre ikke. Jeg har ikke ambitioner/lyst/evner til en hudplejeserie…der er i øvrigt også SÅ mange velfungerende produkter derude, så det ville være unødvendigt. Men tak for tilliden. Stor hilsen Anette

  25/11/2015
 • Henrik Boysen

  Tak for dit indspark omkring huden ikke opføre sig anderledes end om natten. Men du er nok nød til at sige det i mange år endnu, da det er en myte som har levet længe. Tillykke med din nye bog, nu venter jeg bare på cremerne med dit navn på 🙂

  25/11/2015
 • Lone H

  Skønt at klippene nu kan ses af os som desværre ikke kan se dem live pga arbejde. Har tit syntes det var surt når jeg lige glemte at optage.
  Håber at høre mere til puden når du har testet den

  25/11/2015
 • Nipuni Julie

  Tak for svar 🙂 Jeg tror lige jeg skal ned i Aarhus by og se dem “rigtigt” her i ugens løb. Det ville være dejligt med en luksus maske når man snart skal ud at rejse.

  25/11/2015
 • Mai

  Kære Anette,
  Spændende indslag! Jeg har i lang tid overvejet at anskaffe mig et silkepudebetræk, men jeg tøver, da disse jo ikke kan vaskes ved 60 grader? Jeg går meget op i at have rene pudebetræk. Kunne et alternativ være et betræk i satin? (som jo er billigere, og som jeg ville være mindre ked af gik i stykker).

  25/11/2015
 • @ Anette J – Jeg håber ikke, at der er noget i blogposten, der antyder, at det du påpeger ikke skulle være vigtigt. Puden er blot et eksempel på, at vi vil se flere og flere funktionelle tekstil, og jeg indrager både for- og imod.

  25/11/2015
 • Anette J

  Hold nu op! (havde jeg næste sagt) Hvad med den krop og det hoved man lægger på puden, når man skal sove? Jeg er helt med på, at pudens anatomi kan gøre en masse godt, men jeg synes, at det er værd at tænke over, om man i løbet af dagen/ugen gør noget godt for krop og hoved: massage, yoga, frisk luft osv.

  PS: øjencremen fra Suki er supergod. Dræner, sorte rande forsvinder m.m.

  25/11/2015
 • @ Nipuni – Jeg kan sagtens forstå, hvorfor du spørger. Snorene er ret solide og sidder godt fast – i hvert fald på mig, men måske ikke hvis man har spejlglat hår ;o)

  Stor hilsen Anette

  25/11/2015
 • @ Charlotte K – Pudderdåserne forklarer det så fint her:

  http://pudderdaaserne.dk/2015/03/22/jeunesse-og-eyesential-oejeblikkeligt-oejenloeft/

  Stor hilsen Anette

  25/11/2015
 • CharlotteK

  Virker lidt hokus-pokus agtigt på mig, men på et eller andet tidspunkt kommer selv jeg med på trenden – mon ikke?
  Lige en helt anden ting: Har du en instant lift øjencreme, som du kan anbefale? Du ved de der cremer, som nærmest får rynker til at forsvinde når man smører dem på og som holder i nogle timer… og hvad er det egentlig, der er ved dem, siden de kan gøre det?

  25/11/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Lene J – Safe My Face kan jeg ikke holde fast på (tror, jeg ligger for uroligt), og kobberpudebetrækket tester jeg fra i nat af.

  @ Helle Rick – Det er nyt, at jeg har adgang til klippene, så derfor. Jeg sover også med Tempur. Stor hilsen Anette

  25/11/2015
 • Helle Rick

  Kære Anette, tak fordi jeg måtte se udsendelsen. En rigtig god idé at vise den herpå bloggen,så kan alle os der ikke når det i dagligdagen også se med. Sad lige og spiste min frokost samtidig med udsendelsen og af en eller anden grund kunne jeg dufte lavendel 😀
  Jeg har et fantastisk godt sovehjerte og ligger altid på ryggen. Jeg har nemlig en diskusproblabs i nakken, hvilket gør at nakken slapper bedst af, når jeg ligger på ryggen. Sove på ryggen = ingen soverynker. Jeg har en Tempur pude der støtter fantastisk og giver ingen soverynker what so ever. Indsætter lige et link http://www.denintelligentekrop.dk/tempur-ombracio-pude. Puden har lidt samme udformning som Savemyface puden, og der er heller ingen silke 🙂

  25/11/2015
 • Lene Jespersen

  Ønsker mig savemyface puden, har den ikke – endnu – Tænker nemlig også hvordan holder man fast i puden, ville ønske puden kunne prøves inden jeg købte den… Den intiligente pude ser også rigtig lækker ud.
  Har du prøvet en af puderne?

  25/11/2015
 • @ Lene J – Har du glæde af Safe My Face, og hvis ja, hvordan holder du fast på den om natten? Stor hilsen Anette

  25/11/2015
 • Lene Jespersen

  Kære A – 2 ting, det føles som juleaften, lige inden man læser din mail med VIP-bogpakke og a-vitamin er jeg rigtig glad for… Den der pude, ville jeg gerne prøve 🙂 men tænker bestemt også “savemyface” god dag

  25/11/2015